Profile

My Photo
Puchong, Selangor, Malaysia
Welcome To My Blog.

Friday, March 20, 2009

Semalam Pi Sungei Wang ngan Lowyat.XD

ni gambar mse kat stesen monorail.(^_^)



Haha.XD.nak citer skit.smalam first time naik monorail kat KL.haha.jakon giler.Aku pi ngan kawan aku nme dia hadi.Banyak pengalaman aku yg best2.haizz.Pagi kul 11.00 abis tusyen jew,terus pi KL,naik monorail.tapi sebenarnyer nk pi ioi mall tgk dragon ball.Tak jadi bai..maleh..aku teman kn kwn aku ni pi sungei wang ngan lowyat sebab nk bli something la..



First time,masuk lowyat wa cakap lu...beribu2 laptop bersepah org nk jual..mcm2 gaya diorang nk tarik pelanggan...duet bawak rm 10 jew..sebab nk bli game ps2.wakakka..Hadi la ckp kat lowyat lagi banyak game yg ade..tgk2 haprak pun tarakkk..tension giler aku..aku pun jalan2 laa kat low yat.pergh besar gak..haha..pastu aku masuk laa stu kedai..aku ngan hadi bawak beg..so kna laa beg tu masuk dlm loker tuk sementara takut ade kes kecurian..ermm..da aku masuk tu..woahh!!aku tertarik ngan stu bentuk keyboard untuk gamers2 laa..tapi harga boleh la tahan mahalnyer..aku tgk speaker laa..gempak bai speaker sony..gedembum gedebam bunyi dia..bapak best kalu letak kat PC aku ni..pastu kaki pun da penat lengoh giler...haus plak tu..yer laa..perut pun lapa..huh..aku terus pi Sungei Wang.



Sungei wang tk er bende nyer..Tapi best gak jalan2..kalau ade RM 1000..ermm dua2 tgn aku penuh ngan plastik baju.da laa bju kat sana lwa2..pastuw aku pi kedai game token..aku tgk jer kwn aku main Daytona USA..aku maleh nk main nk save duet sebab nk beli game KILLZONE ps2...shooting real!!..pastu aku pun balik..tak dpt beli ape2 game.Pastu aku buat keputusan nk pergi Tesco,Puchong nk dptkn game tu!!!XD XD..Hadi pun ape lagi ikut sekali la..


Elok jer smpai kat tesco..haus giler lahabauuuuuu...aku terus masuk dlm tesco..aku pi la kedai game..aku dia mintak2 la ader game tu..Phewww..alhamdulillah dpt gak game tu!!Ni la game dia..gempak kn!!!..




Killzone.Playstation 2.Shooting.

Pastu aku pi laa beli nasi ayam ngan air 7up!!..per laa santap laa..pastu perot kenyang..ape lagi balik laa...smpai jer kat umah..berdentum bunyi game!!BANG!!BANG!!!BOOOMMM!!XD

1 Comment:

Danish Andzar said...

Salam...Bro game niey klu best gi tau aku errk....tgk cam best jerk..